Om os

Om CL Construction

Visioner:
CL Constructions, vil være den fortrukne og mest effektive samarbejdspartner og kundeorienterede Projektudvikler og Byggevirksomhed på Sjælland.

Strategi:
Det er helt centralt for os, at vi agerer beslutsomt, korrekt og selvstændigt, så vi hurtigere finder vej til den optimale løsning for vores kunder. Vores medarbejdere har frihed til at tage ansvar og er klædt på til at tage beslutninger på stedet. Det sikrer mindre ventetid og mindre spildtid for vores kunder. Vores handlekraft er nøglen til at opnå optimale og effektive resultater.

Formål:
CL Construction leverer innovative og bæredygtige løsninger for at skabe en holdbar fremtid for byggeriet, vores kunder og de mennesker som efterfølgende benytter ejendommen. Vores bæredygtighedsagenda er med til at støtte op om vores formål og værdisæt – og relaterer sig direkte til vores kerneforretning og ekspertise.
I samarbejdet med kunder og lokalsamfund har vi et ansvar for at bidrage positivt til samfundet gennem et engagement i bæredygtighed, og det sker blandt andet gennem aktiviteter i projekternes nærområder.